Livrare expres cu Fan Courier

Comenzile efectuate pana la ora 15h30, de luni pana vineri, vor fi expediate in aceeasi zi, urmand sa fie primite de client in ziua lucratoare urmatoare, inclusiv sambata (*1). Cele efectuate de vineri ora 16h pana duminica, vor fi expediate in cursul zilei de luni.
Valoarea taxelor de livrare (*2) se calculeaza in functie de valoarea comenzii si localitatea de livrare:
- Localitati cu centru Fan Courier (0 KM) : GRATUIT pentru comenzi mai mari de 499 lei, 11,7 lei pt. comenzi intre 299 si 498 lei si 19,8 lei pentru comenzi mai mici de 298 lei;
- Zona cu KM suplimentari: o taxa suplimentara in functie de numarul de kilometrii va fi adaugata la preturile valabile pentru livrari in localitati cu centru Fan Courier. Aceasta va fi calculata in momentul efectuarii comenzii.

Livrare expres cu Urgent Cargus

Comenzile efectuate pana la ora 15h, de luni pana vineri, vor fi expediate in aceeasi zi, urmand sa fie primite de client in ziua lucratoare urmatoare, inclusiv sambata (*1). Cele efectuate de vineri ora 15h pana duminica, vor fi expediate in cursul zilei de luni. 
Valoarea taxelor de livrare (*2) se calculeaza in functie de valoarea comenzii si zona de destinatie a coletului:
- Zona 1 (peste 3000 localitati) : GRATUIT pentru comenzi mai mari de 499 lei, 10,8 lei pt. comenzi intre 299 si 498 lei si 18,9 lei pentru comenzi mai mici de 298 lei;
- Zona 2 : o taxa suplimentara in functie de numarul de kilometrii va fi adaugata la preturile valabile pentru Zona 1. Aceasta va fi calculata in momentul efectuarii comenzii.

Livrare standard

Comenzile vor fi livrate in 10-15 zile lucratoare cu un serviciu de curierat ales de magazin. Aceasta metoda de livrare nu permite plata produselor in sistem ramburs. Valoarea taxelor de livrare se calculeaza in functie de valoarea comenzii: GRATUIT pentru comenzi mai mari de 299 lei si 8,1 lei pentru comenzi mai mici de 298 lei.

(*1) livrarea in 24h este valabila pentru majoritatea localitatilor din aria de acoperire Fan Courier. Livrarea sambata este disponibila doar in anumite localitati.
(*2) taxele de livrare vor fi comunicate telefonic clientului dupa verificarea zonei de destinatie a comenzii, doar daca difera de cele afisate in momentul inregistrarii comenzii.