Smartphone cu Android

Telefoane mobile dual sim cu Android. Ultra performante cu un design placut: smartphone quad core sau octa core, cu GPS, dual sim, ecran IPS capacitiv HD.

Subcategorii

 • Display 4 - 4.5 Inch

  Smartphone Android / Dimensiune ecran intre 4 si 4.5 Inch

  Cu un raport calitate pret imbatabil, aceste telefoane sunt in acelasi timp destul de performate pentru majoritatea aplicatiilor si jocurilor Android. Ecranul este destul de mare pentru a putea naviga pe internet sau pentru a te juca, in acelasi timp telefonul avand dimensiuni rezonabile.

 • Display 5 - 5.5 Inch

  Smartphone Android / Dimensiune ecran intre 5 si 5.5 Inch

  Cu ecrane generoase si calitate ridicata (IPS, OGS sau JPI), aceste telefoane oferă culori placute, un negru perfect, unghiuri de vizualizare mai bune, fiind concepute pentru confortul utilizatorului in activitatile curente: mesaje, email, vizualizare/utilizare documente, navigare web si jocuri.

 • Octa Core CPU

  Smartphone cu procesor Octa Core

  Smartphone-uri ultra performante. Pot rula cele mai noi jocuri 3D, Decodare video HD si Ultra HD (4K).

 • 4G LTE

  Smartphone 4G LTE

  LTE (Long Term Evolution) este un standard de comunicații fără fir 4G dezvoltat de 3GPP, care este proiectat pentru a oferi până la de 10 ori viteza dine rețelele 3G pentru dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri sau tablete. Tehnologiile 4G sunt concepute pentru a oferi servicii de voce (prin internet), date și streaming de continut video, la viteze de cel puțin 100 Mb/s și până la 1 Gb/s.


Contactați-ne

Luni - Vineri: 10h - 16h
Sambata: 9h - 12hTrimite un email
Plata online