* pentru a vedea care sunt toate metodele de plata vezi rubrica "Metode de plata".

Acum poţi plăti si cu cardul tău de credit, rapid si in siguranţă, prin intermediul serviciilor de plata on-line ale euplatesc.ro.

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. EuroPayment Services s.r.l are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare. Platforma oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare - 3DSecure.

EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plăţilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA şi "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

3DSecure reprezintă rezultatul eforturilor Organizațiilor Internaționale Visa/Mastercard de a minimiza frauda online, protejând atât deținătorii de card cât și comercianții virtuali. 

Mai multe informații despre platforma de plăți electronice pe euplatesc.ro sau pe www.cumplatimazi.ro.

Plata online cu card de credit