abox.ro este administrat de SC Aytec Media SRL. Acest site comercializeaza mini pc, smartphone si tablete pc cu sistem de operare Android/Windows si accesorii pentru acestea.


Adresa

SC Aytec Media SRL
Platanului 24
440187 Satu Mare 
CIF : RO19177861 
NRC : J30/1100/2006

Relatii cu clientii

Vodafone: 0729 005 205
Orange: 0751 868 519
Email: info@abox.ro
Formular de contact

Orar relatii cu clientii (telefonic)

Luni - Vineri : 10H00 - 16H00  
Sambata : 09H00 - 12H00 
Duminica : inchis 

Orar relatii cu clientii (e-mail / formular de contact)

Luni - Duminica : non stop

Livrare expres cu Fan Courier

Comenzile efectuate pana la ora 15h30, de luni pana vineri, vor fi expediate in aceeasi zi, urmand sa fie primite de client in ziua lucratoare urmatoare, inclusiv sambata (*1). Cele efectuate de vineri ora 16h pana duminica, vor fi expediate in cursul zilei de luni.
Valoarea taxelor de livrare (*2) se calculeaza in functie de valoarea comenzii si localitatea de livrare:
- Localitati cu centru Fan Courier (0 KM) : GRATUIT pentru comenzi mai mari de 499 lei, 11,7 lei pt. comenzi intre 299 si 498 lei si 19,8 lei pentru comenzi mai mici de 298 lei;
- Zona cu KM suplimentari: o taxa suplimentara in functie de numarul de kilometrii va fi adaugata la preturile valabile pentru livrari in localitati cu centru Fan Courier. Aceasta va fi calculata in momentul efectuarii comenzii.

Livrare expres cu Urgent Cargus

Comenzile efectuate pana la ora 15h, de luni pana vineri, vor fi expediate in aceeasi zi, urmand sa fie primite de client in ziua lucratoare urmatoare, inclusiv sambata (*1). Cele efectuate de vineri ora 15h pana duminica, vor fi expediate in cursul zilei de luni. 
Valoarea taxelor de livrare (*2) se calculeaza in functie de valoarea comenzii si zona de destinatie a coletului:
- Zona 1 (peste 3000 localitati) : GRATUIT pentru comenzi mai mari de 499 lei, 10,8 lei pt. comenzi intre 299 si 498 lei si 18,9 lei pentru comenzi mai mici de 298 lei;
- Zona 2 : o taxa suplimentara in functie de numarul de kilometrii va fi adaugata la preturile valabile pentru Zona 1. Aceasta va fi calculata in momentul efectuarii comenzii.

Livrare standard

Comenzile vor fi livrate in 10-15 zile lucratoare cu un serviciu de curierat ales de magazin. Aceasta metoda de livrare nu permite plata produselor in sistem ramburs. Valoarea taxelor de livrare se calculeaza in functie de valoarea comenzii: GRATUIT pentru comenzi mai mari de 299 lei si 8,1 lei pentru comenzi mai mici de 298 lei.

(*1) livrarea in 24h este valabila pentru majoritatea localitatilor din aria de acoperire Fan Courier. Livrarea sambata este disponibila doar in anumite localitati.
(*2) taxele de livrare vor fi comunicate telefonic clientului dupa verificarea zonei de destinatie a comenzii, doar daca difera de cele afisate in momentul inregistrarii comenzii. 

Ghid de utilizare

Pasul 1. Alegeti produsul(ele)


Pe parte stanga a site-ului si in partea superioara (sub sigla) se gasesc categoriile de produse. Daca gasiti un produs pe care doriti sa-l achizitionati , apăsaţi pe butonul "Adauga in cos" pentru a-l adăuga in cosul de cumpărături.

Pasul 2. Validarea cosului de cumparaturi


Daca doriţi sa efectuati o comanda trebuie sa apasati butonul "Cos" -> "Plateste" aflat in dreapta sus a site-ului. Dupa aceasta operatiune veti avea posibilitatea sa modificati cantitatile pentru produsele aflate in cos sau sa stergeti unele produse. Tot in aceasta pagina veti putea sa introduceti cupoanele de reducere pe care le detineti.

Pasul 3. Metoda de identificare


Pentru a alege modul in care comandaţi produsele apasati pe butonul "Inainte". Puteţi finaliza comanda ca si "Vizitator", in acest caz nefiind necesara obtinerea unui cont de utilizator, puteţi alege să creati un cont de utilizator selectand optiunea "Creati un cont" sau sa folositi un cont deja creat. Varianta cu utilizare a unui cont de utilizator este recomandata: posibilitate de a urmari starea comenzii, comenzi ulterioare mai usor de efectuat, facilitati la returnarea produselor. Despre confidentialitea datelor personale puteti citi mai multe accesand rubrica "Confidentialitate".

Pasul 4. Alegere adresa de livrare/facturare


In aceasta etapa se poate opta pentru livrarea la o alta adresa decat cea de facturare. Daca doriti sa efectuati o comanda in numele unei persoane juridice la adresa este suficient sa completati numele PJ la rubrica "Societatea" moment in care va fi disponibila si rubrica pentru completarea Codului de Identificare Fiscala (CIF).

Pasul 5. Metodă de livrare/impachetare


In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si impachetare a produselor selectate. Tot aici va trebui sa bifati casuta "Sunt de acord cu termenii serviciului".

Pasul 6. Metoda de plata


Aveti de asemenea posibilitatea de a alege o modalitate de plată prin apasarea uneia din metodele prezentate. Puteţi alege intre "Online cu card bancar", caz in care veti fi redirectat pentru efectuarea platii spre platforma de plati a "EuPlatesc.ro", "Ramburs", caz in care veţi plati produsele la livrare (indisponibila in cazul in care alegeti livrare "Depozit abox - Ridicare de la sediu" sau "Livrare standard 10-15 zile") sau "Transfer bancar", caz in care comanda va fi expediata numai dupa confirmarea efectuarii platii (prin ordin de plata sau depunerea la ghiseul bancii).

Pasul 7. Trimiterea comenzii


Pentru a comanda produsele alese, apasaţi butonul "Confirm comanda".