Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea SC AYTEC MEDIA SRL (abox.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul 31315. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
Societatea inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre utilizator sau de catre client, clientul avand dreptul de a refuza furnizarea acestor date. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a utiliza acest site pentru a face cumparaturi on-line.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii/clientii.
Societeata respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul.
Societatea nu va colecta date personale despre utilizatori/clienti (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare "Date Personale") exceptand situatia in care utilizatorii/clientii insisi comunica aceste date.
Prin inscrierea pe site/efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, utilizatorii/clientii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a societatii si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

  • procesarea comenzilor; emiterea de documente specifice activitatii comerciale: facturi si certificate de garantie;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
  • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
  • activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii si partenerilor nostrii) la adresele de e-mail comunicate societatii (doar cu acordul utilizatorilor/clientilor), participarea la concursuri, promotii;


Societatea nu va dezvalui nici un fel de informatie despre utilizatorii/clientii site-ului unor terti, cu exceptia firmei de curierat (numele, adresa si numarul de telefon) in scopul livrarii comenzilor. Aceasta este  inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul 17091. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.
Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii/clientii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Aytec Media SRL, Platanului 24, 440187 Satu Mare, utilizatorii/clientii isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa intervina asupra datelor transmise; 
  • sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara. 


Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro


Promoții curente

  • Timp rămas: [vftimera88]

    Minix Neo Z64W Windows Mini PC Intel Quad Core
    839,00 Lei
    ( -15% )
    714,04 Lei
  • Timp rămas: [vftimera87]

  • Timp rămas: [vftimera86]

    Minix Neo Z64A Android Mini PC Intel Quad Core
    719,00 Lei
    ( -15% )
    612,04 Lei