Ghid de utilizare magazin on-line abox.ro

Pasul 1. Alegeti produsul(ele)


Pe parte stanga a site-ului si in partea superioara (sub sigla) se gasesc categoriile de produse. Daca gasiti un produs pe care doriti sa-l achizitionati , apăsaţi pe butonul "Adauga in cos" pentru a-l adăuga in cosul de cumpărături.

Pasul 2. Validarea cosului de cumparaturi


Daca doriţi sa efectuati o comanda trebuie sa apasati butonul "Cos" -> "Plateste" aflat in dreapta sus a site-ului. Dupa aceasta operatiune veti avea posibilitatea sa modificati cantitatile pentru produsele aflate in cos sau sa stergeti unele produse. Tot in aceasta pagina veti putea sa introduceti cupoanele de reducere pe care le detineti.

Pasul 3. Metoda de identificare


Pentru a alege modul in care comandaţi produsele apasati pe butonul "Inainte". Puteţi finaliza comanda ca si "Vizitator", in acest caz nefiind necesara obtinerea unui cont de utilizator, puteţi alege să creati un cont de utilizator selectand optiunea "Creati un cont" sau sa folositi un cont deja creat. Varianta cu utilizare a unui cont de utilizator este recomandata: posibilitate de a urmari starea comenzii, comenzi ulterioare mai usor de efectuat, facilitati la returnarea produselor. Despre confidentialitea datelor personale puteti citi mai multe accesand rubrica "Confidentialitate".

Pasul 4. Alegere adresa de livrare/facturare


In aceasta etapa se poate opta pentru livrarea la o alta adresa decat cea de facturare. Daca doriti sa efectuati o comanda in numele unei persoane juridice la adresa este suficient sa completati numele PJ la rubrica "Societatea" moment in care va fi disponibila si rubrica pentru completarea Codului de Identificare Fiscala (CIF).

Pasul 5. Metodă de livrare/impachetare


In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si impachetare a produselor selectate. Tot aici va trebui sa bifati casuta "Sunt de acord cu termenii serviciului".

Pasul 6. Metoda de plata


Aveti de asemenea posibilitatea de a alege o modalitate de plată prin apasarea uneia din metodele prezentate. Puteţi alege intre "Online cu card bancar", caz in care veti fi redirectat pentru efectuarea platii spre platforma de plati a "EuPlatesc.ro", "Ramburs", caz in care veţi plati produsele la livrare (indisponibila in cazul in care alegeti livrare "Depozit abox - Ridicare de la sediu" sau "Livrare standard 10-15 zile") sau "Transfer bancar", caz in care comanda va fi expediata numai dupa confirmarea efectuarii platii (prin ordin de plata sau depunerea la ghiseul bancii).

Pasul 7. Trimiterea comenzii


Pentru a comanda produsele alese, apasaţi butonul "Confirm comanda".