Minix Neo X8 Plus - Android Mini PC Amlogic S802 Afisare la marime maxima

Android Mini PC Box

Minix Neo X8 Plus

Octa core GPU pentru decodare video UHD 4K; Memorie: 2GB RAM + 16GB Stocare;
XBMC Minix Version preinstalat care suporta decodare Dolby si DTS;
Amlogic S802 Quad Core Cortex A9 CPU @ 2.0Ghz si Mali-450MP8 GPU;
AirPin PRO preinstalat; Antena WI-FI dual band externa;
Conectivitate – 100M Ethernet, 2.4Ghz si 5.0Ghz Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0;

Detalii

MI#X8P

Minix

24 Luni

Disponibilitate: Retras din ofertă


Anunță-mă când este disponibil!

Preţ: 649,00 Lei

Include timbru verde 5,95 Lei

» Adaugă la lista de dorințe

Minix Neo X8 Plus este o versiune imbunatatita al popularului Neo X8. Acesta vine cu 16GB de stocare si acelasi procesor Amlogic S802, un procesor quad-core ARM Cortex-A9r4, oferind niveluri excepționale de performanță și eficiență energetică. Este unul dintre primele Hub 4K Digital pentru Android proiectat pentru a fi lasat pornit in modul 'stand by' cand nu este folosit. NEO-X8 este prevazut un sistem performant de control termic împotriva problemelor de incalzire excesiva, oferindu-le clienților siguranta de a putea lăsa aparatul lor pornit.

NEO X8 permite redare video UHD 4K2K, oferind o imagine mai clară. Redare video UHD 4K2K înseamnă profunzime, producând o imagine mai detaliată și o experiență de vizionare superioară pentru utilizatorii MINIX.Procesorul grafic octa-core Mali-450 GPU ofera o performanta dubla fata de predecesorul sau, Mali-400. Acest procesor este axat pe maximizarea eficienței de prelucrare, asigurand NEO X8 de o calitate superioară a imaginii și o mare experiență grafică. NEO X8 poate rula  cele mai recente titluri de jocuri Android cu ușurință și este cu adevărat este soluția perfectă pentru gameri pasionați.

X8 NEO utilizeaza memorie eMMC "Embedded Multi-Media Controller". Utilizarea de memorie eMMC oferă o serie de beneficii în termeni de performanță, securitate și fiabilitate, oferind cele din urmă o experiență de utilizator deosebita. 

AirPin PRO este o aplicatie foarte utila pentru toți clienții care detin un device Apple cu iOS. Acesta permite ca funcția AirPlay din iOS sa fie compatibila cu mini pc-urile din seria Minix Neo, astfel încât să poate reda orice conținut audio sau video de pe iPhone, iPad sau iTunes pe televizorul dumneavoastră. Nu este nevoie să instalați nimic, atâta timp cât hubul multimedia Minix și dispozitivul iOS sunt in aceeasi retea, caz in care puteți folosi imediat, pur și simplu activand caracteristica AirPlay pe dispozitivul iOS atunci când un continut multimedia este afisat pe ecran. O alta caracteristică a AirPin PRO este abilitatea de a reflecta imaginea de pe dispozitivul iOS pe televizorul dumneavoastra, prin intermediul mini pc-ului Minix Neo. 

O caracteristică unică a X8 NEO este antena dual-band Wi-Fi externa, care funcționează pe ambele frecvente 2.4GHz și 5GHz, oferind calitete superioara pentru semnalul Wi-Fi.

Minix Neo X8 Plus este disponibil si in pachet impreuna cu air mouse Minix Neo M1.

Contine:

  • X8 Plus Android TV Box 
  • Sursa alimentare
  • Telecomanda IR
  • Cablu HDMI
  • Cablu USB
  • Cablu OTG
  • Manual de utilizare in limba engleza

 

Sistem de operare : Android 4.4
Procesor : Amlogic S802
Numar nuclee : 4
Frecventa procesor : 2.0 Ghz
Procesor grafic : Mali-450MP
Memorie RAM : 2 GB
Memorie interna : 16 GB
Slot memorie : SD/MMC
Retea prin cablu : 10/100
Retea fara fir : 802.11 a/b/g/n
Retea mobila : Nu
Bluetooth : 4.0
USB : 2.0
HDMI : Tip A (1.4b)
SPDIF : Optic
SATA : Fara
Telecomanda IR : Inclusa
Air mouse : Optional
Tastatura : Optionala
Microfon : Nu
Camera video : Nu
Inaltime : 22.1 mm
Latime : 121 mm
Adancime : 121 mm
Greutate : 216 g

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: